10 bin TL sahte para ele geçirildi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bakkal ve marketlerde sahte parayla alışveriş yaptığı belirlenen bir kişi, toplam 10 bin TL tutarındaki sahte 100 TL'lik banknotlarla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, C.K. (42) yanında aldığı 13 yaşındaki oğlu A.K ile Uzunbağ,

10 bin TL sahte para ele geçirildi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bakkal ve marketlerde sahte parayla alışveriş yaptığı belirlenen bir kişi, toplam 10 bin TL tutarındaki sahte 100 TL'lik banknotlarla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, C.K. (42) yanında aldığı 13 yaşındaki oğlu A.K ile Uzunbağ, Fidalı Tomruksuyu Beldeleri ile Fidanlı Köyünde ve ve çevresinde sahte parayla küçük miktarda alış veriş yapmak isterken jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan C.K'nin market ve bakkal dükkanı sahipleri İ.B, D.N, C.D, Y.Ş, H.K, İ.B ve C.T isimli şahıslardan sahte parayla alışveriş yaptığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler