1 tonluk köpek balığı yakalandı

 Marmara Denizi’nde dün 1 ton ağırlığında ve 5 metre uzunluğunda iki köpek balığı yakalandı. Birisi 1 ton diğeri de 700 kilo ağırlığında olan devasal köpek balıkları, kamyonetten paletlere 12 kişinin yardımıyla zor indirildi.İstanbul’da balıkçı Kenan Tesi

1 tonluk köpek balığı yakalandı

 Marmara Denizi’nde dün 1 ton ağırlığında ve 5 metre uzunluğunda iki köpek balığı yakalandı. Birisi 1 ton diğeri de 700 kilo ağırlığında olan devasal köpek balıkları, kamyonetten paletlere 12 kişinin yardımıyla zor indirildi.

İstanbul’da balıkçı Kenan Tesisleri’nin sahibi Kenan Balcı, yakaladığı köpek balıkları hakkında bilgiler vererek, “Köpek balığımız hamsi sürülerinin içerisinde yakalandı. Kanser olmayan tek canlı köpek balığı. Köpek balığının eti de kanser hastalarına iyi geliyormuş. İlaç oluyormuş. Bu yüzden 2 gün burada sergiledikten sonra kanser hastalarımıza hediye edeceğiz. Etini hastalarımızı, kafasını, omurgasını, Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi’nde ölümsüzleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler