1 polisimiz şehit oldu

Adana'da, geçtiğimiz Pazar günü terör örgütü yandaşlarınca düzenlenen korsan gösteride, içi çivi dolu el yapımı bombanın patlatılması sonucu yaralanan 4 polisten biri olan polis memuru Veli Ataşçı, akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybe

1 polisimiz şehit oldu

Adana'da, geçtiğimiz Pazar günü terör örgütü yandaşlarınca düzenlenen korsan gösteride, içi çivi dolu el yapımı bombanın patlatılması sonucu yaralanan 4 polisten biri olan polis memuru Veli Ataşçı, akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gülbahçe Mahallesi, Obalar Caddesi üzerinde toplanarak PKK ve elebaşları Abdullah Öcalan lehine slogan atan göstericiler, müdahale etmek üzere gelen polise hain bir tuzak düzenleyerek, kazdıkları bir çukurun içerisine el yapımı bomba yerleştirdi. Kovalama sonucu patlayan bombadan fırlayan çiviler, Çevik Kuvvet polisleri Ali Şener, Yunus Emre Önderci, Veli Ataşçı, İbrahim Yılmaz ile Mehmet Hatip Arslan ve Mehmet Dağtekin adlı 2 sivil vatandaşın yaralanmasına neden oldu.

Durumu ağır olan polis memurlarından Veli Ataşçı, tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Şehit polis için yarın Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören yapılacak

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem