1 PKK'lı teslim oldu!

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Kalencik Köyü yakınlarına gelen bir PKK'lı, silahlarıyla birlikte jandarma karakoluna teslim oldu.Dün akşam saatlerinde örgütten kaçan bir PKK'lı Karlıova'nın Kalencik Jandarma Karakolu'na gelerek silah ve teçhizatıyla b

1 PKK'lı teslim oldu!

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Kalencik Köyü yakınlarına gelen bir PKK'lı, silahlarıyla birlikte jandarma karakoluna teslim oldu.

Dün akşam saatlerinde örgütten kaçan bir PKK'lı Karlıova'nın Kalencik Jandarma Karakolu'na gelerek silah ve teçhizatıyla birlikte teslim oldu. Jandarmaya teslim olan PKK'lı Karlıova Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolü yapıldıktan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Teslim olan PKK'lı ilk ifadesinde toplam 5 kişi olarak örgütten kaçtıklarını söyledi. Kaçtıktan sonra araziye dağıldıklarını ifade eden PKK'lı, arkadaşlarını kaybettiğini, kendisinin de karakola gelerek teslim olduğunu söyledi.

PKK'lının verdiği ifade sonrasında jandarma ekipleri, arazide arama faaliyetleri başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem