1 milyon dolar kül oldu

ABD’nin Teksas eyaletinde, yanan bir arabadan tam bir milyon dolar çıktı. 36 yaşındaki Eric Royster’ın kullandığı tır önce alev aldı. Ardından alev alan tırdan kurtulmak isteyen Royster araçtan inince karşı şeritten gelen bir araba tarafından öldürüldü. O

1 milyon dolar kül oldu

ABD’nin Teksas eyaletinde, yanan bir arabadan tam bir milyon dolar çıktı. 36 yaşındaki Eric Royster’ın kullandığı tır önce alev aldı. Ardından alev alan tırdan kurtulmak isteyen Royster araçtan inince karşı şeritten gelen bir araba tarafından öldürüldü. Olay yerine gelen polisler ise tırın arkasına saklanmış 1 milyon dolar buldu.  

Kirli para olabilir
Olayı inceleyen polis Jay Web KTLV televizyonuna verdiği röportajda taşınan asıl eşyanın para olmadığını, yardımcı sürücünün bir kişinin ev eşyalarını taşıdıklarını belirttiğini söyledi. Şerif Tom McCool ise olayın organize suçla bağlantılı olduğunu düşündüklerini ve ele geçirelen paranın Meksikalı kartellere ait olabileceğini açıkladı. Kurtarılan paranın 3 kere sayıldığını söyleyen şerif, kalan paranın bölge savcısı ile polis teşkilatı arasında paylaşılacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem