03.00’te kapatıldı !

Başkent'te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı, bazı meslek odaları tarafından açılan dava sonrası, beton bloklar kullanılarak 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı.Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulv

03.00’te kapatıldı !

Başkent'te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı, bazı meslek odaları tarafından açılan dava sonrası, beton bloklar kullanılarak 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı.

Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı; Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Şehir Plancıları Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası tarafından açılan dava sonucu, 5. İdari Mahkeme'nin verdiği karar doğrultusunda kapatıldı. Belediye ekipleri, sabaha karşı saat 03.00'te, beton bloklar kullanarak, 30 bağlantı noktasıyla bulvarı trafiğe kapattı. İstanbul ve Eskişehir yoluna paralel uzanan ve bağlantı yolu Şaşmaz Bulvarı ile de başkenti kuzey-güney aksında birbirine bağlayan Ankara Bulvarının kapatılması sonucu trafik olumsuz etkilendi. Haftanın ilk iş günü olması nedeniyle de işlerine giden Başkentliler, gidecekleri yerlere ulaşmakta çok güçlük çekti. Yolların kapatılacağından haberi olmayan ve şehirlerarası seyreden araçların sürücüleri de bu duruma tepki gösterdi.

Bir sürücü, işe gitmek için 2.5 saattir yolda olduğunu belirterek, "Çekin kardeşim çekin. Bu milleti bu kadar rezil ediyorsunuz. Yapanlara helal olsun. Yapacak bir şey yok. İşimize geç kalıyoruz" dedi.

Bazı vatandaşlar ise korna çalarak Ankara Bulvarının trafiğe kapatılmasını protesto etti.

5. İdare Mahkemesinin Atatürk Orman Çiftliği imar planlarının iptal kararı doğrultusunda belediye ekiplerince 03.00'ten itibaren trafiğe kapatılan Ankara Bulvarıyla kapatılan bağlantılı yollar ise şöyle:

"Celal Bayar Altgeçidi, Hipodrom Caddesi bağlantısı, İstanbul Yolu Çiftlik Kavşağı ile eski hemzemin geçit arasındaki viyadük, AOÇ Köprüsü ve bağlantı yolları, TİGEM Köprüsü ve bağlantı yolları, Marşandiz Köprüsü bağlantı yolları, Güvercinlik ve BELKO alt geçidi, Şaşmaz Bulvarı, Ümitköy ve Etimesgut bağlantısı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler