" Ağustos'ta 47 bin öğretmen ataması olacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de halka hitap etti. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, öğretmen atamalarıyla ilgili de müjde verdi:AĞUSTOS'TA 47 BİN ATAMAAğustos ayında 47 bin öğretmen adayının atanacağını söyleyen Er

" Ağustos'ta 47 bin öğretmen ataması olacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de halka hitap etti. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, öğretmen atamalarıyla ilgili de müjde verdi:

AĞUSTOS'TA 47 BİN ATAMA

Ağustos ayında 47 bin öğretmen adayının atanacağını söyleyen Erdoğan, "47 bin öğretmenin ataması Ağustos ayında yapılacak" dedi.

25. şehir. Benim vatandaşlarımla bir araya gelmemden rahatsız oluyorlar. Cumhur'la Başkan'ın buluşmasından niye rahatsız oluyorsunuz? Bunlar Cumhurbaşkanlığı makamını hala milletin değil vesayetin temsilcisi olarak görüyorlar. Yüksek Seçim Kurulu'na durmadan gidiyorlar, bu Cumhurbaşkanını meydanlara çıkarmayın diyorlar.

BİZ DİK DURACAĞIZ

CHP'si gidiyor, MHP'si gidiyor, HDP'si gidiyor. Durmadan gidiyorlar. Nereye giderseniz gidin, bu meydanlardan beni alamazsınız, susturamazsınız. Anayasa Cumuhrbaşkanının çalışmasını belirlemiş ve bu konuda halkıyla beraber olmak onun en önemli görevidir. Hiç endişeniz olmasın, biz dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Ama eğilmek asla, biz sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem