Gümüşhane'de 1 terörist ele geçirildi

Haber61 – Haber  Servisi –Trabzon İl Jandarma komutanlığına bağlı komanda birlikleri Gümüşhane kırsalında eli kanlı terör örgütü PKK ile saat 00:15’de sıcak temasa girdi. Çatışmada 1 terörist yaralı olarak  ele geçirildi. Operasyonlar tüm hızıyla devam ed

Gümüşhane'de 1 terörist ele geçirildi

Haber61 – Haber  Servisi –Trabzon İl Jandarma komutanlığına bağlı komanda birlikleri Gümüşhane kırsalında eli kanlı terör örgütü PKK ile saat 00:15’de sıcak temasa girdi. Çatışmada 1 terörist yaralı olarak  ele geçirildi. Operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Haber61’in edindiği  bilgiye göre; Giresun’un Alucra ilçesinde dün sabah saatlerinde PKK’ya yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen 2’si kadın 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Giresun Jandarma Bölge Komutanlığında süren ifadelerinde PKK üyesi teröristler Gümüşhane üzerinden 15 kişilik bir gurubun sızacağının bilgisini verdi. Giresun, Trabzon ve Gümüşhane İl Jandarma birlikleri bu guruba karşı önlem aldı. Bu gece geç saatlerde Trabzon il Jandarma birliklerine ait birimleirm atmış pusuda sıcak temas yaşandı. Çatışma sırasında bir kişi yaralı olarak ele geçirildi.  Operasyonlar sürüyor.

Operasyonla ilgili tüm detaylar burada olacak…

Haber : Şükrü Üçüncü

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem