Gümrükçüoğlu'ndan vatandaşlara gül

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği organizasyonda, Uzunsokak’ta vatandaşlara gül dağıttı. Beraberinde Ortahisar Belediye Başka

Gümrükçüoğlu'ndan vatandaşlara gül

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği organizasyonda, Uzunsokak’ta vatandaşlara gül dağıttı. 

Beraberinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte gül dağıtan Gümrükçüoğlu, “O’nu anlamak ve O’nun gibi yaşamak insanlığın tek kurtuluşudur. Yüce İslam, insan sevgisinin dinidir. Resulullah o sevginin timsali olarak Gül Peygamberi olarak anılır. O dönemde Musevi ve Hıristiyan olanlar bile en çok O’na güvenmiştir, mallarını ve canlarını O’na teslim etmişlerdir. Ve dolayısıyla hepimizin bildiği gibi Muhammed-ül Emin olarak, en emin, en güvenilir kişi olarak anılmıştır. Ne mutlu Peygamber Efendimiz’in ahlakı ile ahlaklanana, ne mutlu Allah’u Teâlâ’ya kul olabilene, ne mutlu Peygamber Efendimiz’e ümmet olabilene” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler