Gümrükçüoğlu'ndan teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Trabzonspor’un efsane futbolcularının katıldığı gösteri maçına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun,  Avni Aker Stadı’nın bulunduğ

Gümrükçüoğlu'ndan teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Trabzonspor’un efsane futbolcularının katıldığı gösteri maçına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun,  Avni Aker Stadı’nın bulunduğu alanın kent sosyal alanı olarak şehre nefes aldıracak biçimde düzenlenmesi ve Yavuz Selim Sahası’nın tarihi spor mirası olarak tahsis edilmesi sözünden ötürü kendisine müteşekkir olduklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Başbakanımızın Trabzon’a verdiği müjdeler için kendisine şükranlarımızı sunarken Trabzon’daki spor camiası ile kamuoyunun yakından takip ettiği Avni Aker Stadı’nın şehrin kent sosyal alanı olarak düzenlenmesi ve Yavuz Selim Sahası’nın spor mirası olarak yaşatılması yönündeki sözü Trabzon’u mutlu etmiştir. Bu müjdeler Sayın Başbakanımızın Trabzon’a verdiği önemin bir göstergesidir. Trabzon halkı adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonspor’un efsane futbolcularının etkinliğe katılmalarının yanında Trabzon ve ülke futbolu adına gösterdiklerini gayretin de çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da, futbol seyircisi, efsane futbolcuları ile Başbakanımızın bir araya gelmesiyle yapılan temsili maç ülkemize çok güzel bir mesaj vermiştir.  Trabzonspor’umuzun efsane futbolcularının böyle bir dostluk müsabakası yaparak  uzun yıllar ter döktükleri Avni Aker Stadı’nın durumu ve Yavuz Selim Sahası’nın geleceğini tayin konusundaki destek adımlarıyla  davete icabet ettikleri için çok teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum.  Bu birlikteliğin gayretinde olan Trabzonspor eski Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Faruk Nafiz Özak ile emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun içinde yer alan ve  Trabzonspor’a olan ilgisini ortaya koyan ve ilk kez böyle bir etkinliğe katılan  Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na da kent adına şükranlarımı sunuyorum”  diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler