Gül'den Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta ortak basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Gül, "Oturup arkadaşlarımla konuşacağımı başbakan ile birlikte. Ona g

Gül'den Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta ortak basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Gül, "Oturup arkadaşlarımla konuşacağımı başbakan ile birlikte. Ona göre yol çizeceğimizi söyledim. Benim şahsımla ilgili konularda ne düşündüğüm ve ne söyleyeceğim önemli olacak tabiki" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kenya ile Türkiye'nin çok önemli anlaşmalar imzaladığını, bu anlaşmalar ile ilişkilerin daha da kuvvetleneceğini ifade ederek, Türk iş dünyası için Kenya'nın çok büyük bir potansiyel olduğunu söyledi. Serbest ticaret anlaşmalarının başlamasına ilişkin Cumhurbaşkanı Gül, "Doğu Afrika'nın dönem başkanı sayın cumhurbaşkanıdır. Görüşmelerimizde, Serbest ticaret anlaşmalarının başlaması ile ilgili girişimleri başlatmalarını rica ettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem