GS'nin hocasından Trabzon'da ziyaret

Türkiye Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Rize maçı için geldiği Trabzon'da yakın arkadaşı olan Türkiye  Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban'a " 61 TÜFAD Trabzon "yazılı şampiyonluk fo

GS'nin hocasından Trabzon'da ziyaret
Türkiye Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Rize maçı için geldiği Trabzon'da yakın arkadaşı olan Türkiye  Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban'a " 61 TÜFAD Trabzon "yazılı şampiyonluk forması hediye etti.
 
Balaban yapmış olduğu açıklamada "TFF Haluk Ulusoy tesislerinin Trabzonspor'a verilmesine isyan ettik. Ama kimseye anlatamadık.O tesis Trabzon futbolunun marka Değeri idi. O tesis varken Türkiye'nin yıldız futbolcuları kurs ve kamp için Trabzon'a gelir uzun süre kalırdı.
 
Bu tesis Trabzonspor'a verilmeden önce UEFA B,A ve PURO antrenör kursları Trabzon'da yapılıyordu.O yıllarda bir kursta Hamza Hamzaoğlu ile tanıştık.Mütevazi ve hoşgörülü oluşu nedeni ile Trabzon'da birlikteliğimiz oldu.Sonrasında sürekli görüştük.
Gün geldi TÜFAD Trabzon şubesi olarak Yavuz Selim Sahasının yapılmasında çok uğraş verdik ve 2007 yılında bu sahanın açılışını yapmak için açılış maçına Hamza Hoca'yı davet ettik.Hiç bir mazeret üretmeden geldi. O gün bu gün dostluğumuz gün geçtikçe arttı.
 
Kendisi Rize maçı için Trabzon'a gelince yine bir araya geldik ve bize kendi imzaladığı şampiyonluk formasını getirdi.Bunu düşünmek vefa ister.İnsanların gönlünü kazanırsan,bir gün gelir gönlünden geçenide kazanırsın.
 
15-006.jpg
Trabzon TÜFAD'a maddi ve manevi katkılarını hiç bir zaman esirgemeyen Hamza hocaya bu hoşgörülü duruşu ile bundan sonraki yaşantısında kendisine Trabzon TÜFAD ailesi olarak sağlık ve başarılar dileriz." ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler