GS'li oyuncudan Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un iyi transferler yaptığını söyledi.Bruma, bu sezon Spor Toto Süper Lig'i şampiyon bitirerek 4. yıldızı takan ilk takım olmak istedi

GS'li oyuncudan Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un iyi transferler yaptığını söyledi.

Bruma, bu sezon Spor Toto Süper Lig'i şampiyon bitirerek 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerini ve bunun için çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Portekizli genç futbolcu, çok zor bir sezonun kendilerini beklediğini aktararak, "Herkes şu anda 4. yıldızı kim takacak diye odaklandı. Diğer takımlar da çok güçlü. Beşiktaş çok diri bir takım. Trabzonspor iyi transferler yaptı. Diğer sezonlara göre daha zor bir lig olacak. Bu beni daha fazla motive ediyor. Bu sezon önemli bir amacımız var ve 4. yıldızı takmak istiyoruz. Amacımıza ulaşmak için çok çalışmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor