GS'den Trabzonlu oyuncuya rekor ceza

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Engin Baytar’ı alacaklarını ödemeden göndermeyi planlayan sarı kırmızılı kulüp ilginç bir yönteme başvurdu.Oyuncunun TV’ye konuşması, sağda solda kulübü eleştirmesi ve izinli olduğu günlerde Almanya gitmesini gerekçe gö

GS'den Trabzonlu oyuncuya rekor ceza

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Engin Baytar’ı alacaklarını ödemeden göndermeyi planlayan sarı kırmızılı kulüp ilginç bir yönteme başvurdu.

Oyuncunun TV’ye konuşması, sağda solda kulübü eleştirmesi ve izinli olduğu günlerde Almanya gitmesini gerekçe göstererek tarihte görülmemiş bir cezalı ile 350 bin dolar ceza kesti.

Bunun üzerine Engin Baytar federasyona giderek alacaklarının ödenmesi için başvuruda bulundu.

Galatasaray’dan 850 bin dolar alacağı bulunan Trabzonlu oyuncu alacaklarını alamadığı için gelen tekliflere de cevap veremiyor.

Bu arada  Engin’e Kayseri Erciyes, Konyaspor, Eskişehirspor, Sivasspor,  Gençlerbirliği ile yurt dışından  Werder Bremen, Eintracht  Frankfurt takımları talip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler