Google Chrome'dan 1 Nisan sürprizi

Dev arama motoru Google, internet tarayıcısı Chrome'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda mobil kullanıcılara ekran görüntüsü alma özelliğini sunan şirket şimdide Chrome Selfie özelliğini aktif etti.ÖN KAMERA AÇILIYORAndroid kulla

Google Chrome'dan 1 Nisan sürprizi

Dev arama motoru Google, internet tarayıcısı Chrome'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda mobil kullanıcılara ekran görüntüsü alma özelliğini sunan şirket şimdide Chrome Selfie özelliğini aktif etti.

1_2230.jpgÖN KAMERA AÇILIYOR

Android kullanıcıları mobil cihazlarından internete girdiğinde Chrome'un yeni bir özelliğini fark ediyor. Ayarların bulunduğu sağ üst kısımdaki üç noktaya tıklayınca Chrome menüsünde "Tepki paylaş" seçeneği ile karşılaşıyorsunuz. Bu seçeneği seçtiğinizde web sayfasının altında telefonunuzun ön kamerası açılıyor.

FOTOĞRAF PAYLAŞILABİLİYOR

Kamera butonuna tıkladığınızda tarayıcı o an bulunduğunuz sayfanın ekran görüntüsü ile birlikte sizin resminizi çekiyor. Çektiğiniz bu görüntüyü aşağıdaki paylaş butonuna tıklayıp görüntüyü arkadaşlarınız arasında veya diğer Facebook gibi sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Google'ın bu özelliği 1 Nisan sürprizi olarak hazırladığı öğrenildi. Yani Google, kullanıcıların arkadadaşlarına bulunduğu o sayfadaki habere göre duygularını belirten yüz ifadelerini sayfa görüntüsü ile birlikte göndererek sürpriz yapmalarına imkan tanımak istemiş bu özellik ile birlikte. Bu özelliğin 1Nisan'dan sonra kalıcı olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler