Giresun'un golcüsü Süper Lig'e...

Giresunspor’da bu sezon gösterdiği performansla herkesin dikkatini üzerine toplayan golcü oyuncu Vedat Muriç, Gençlerbirliği'nin transfer listesinde Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ile Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav dün bir araya gelerek Ved

Giresun'un golcüsü Süper Lig'e...

Giresunspor’da bu sezon gösterdiği performansla herkesin dikkatini üzerine toplayan golcü oyuncu Vedat Muriç, Gençlerbirliği'nin transfer listesinde

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ile Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav dün bir araya gelerek Vedat konusunda görüşme yaptılar. Her iki kulüp yöneticilerinin teklifleri arasında önemli bir fark olmadığı ve pazartesi günü transferin netleşebileceği öğrenildi. 

Vedat’ın golcü özelliğinin yanı sıra farklı mevkilerde verilen görevleri de yerine getirmesinden dolayı özel bir oyuncu olduğunu belirten yeşil-beyazlı kulüp başkanı Bozbağ, "Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav bize bir teklifte bulundu, biz de karşı teklifimizi ilettik. Rakamlar arasında çok büyük bir uçurum yok. Biz fedakarlık yapıyoruz ama onlarında fedakarlık yapması lazım. Ortak bir noktada buluşabilirsek Vedat transferine onay verebiliriz. Pazartesi günü Sayın Cavcav ile yeniden bir araya gelerek son tekliflerini iletecekler" dedi.

2015-2016 sezonunda 33 maçta 2 bin 770 dakika Giresunspor’da en fazla oyunda kalan oyuncu olan Vedat Muriç, PTT 1. Lig'in gol krallığında da Adana Demirsporlu Mickael Franck Pote’nin 20 golünün ardından 17 gol ile Denizlisporlu Leandrinho ile ikinciliği paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler