Giresunspor'un yıldızına teklif yağmuru

Giresunspor'un 21 yaşındaki forveti Vedat Muriç Süper Lig ekiplerinin gözdesi oldu. Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken golcü için Başkan Mustafa Bozbağ ise net konuştu "2 Milyon Euro'dan aşağı bırakmam"   Bu hafta gol sayısını 17’ye çıkaran Yeşil-Be

Giresunspor'un yıldızına teklif yağmuru
Giresunspor'un 21 yaşındaki forveti Vedat Muriç Süper Lig ekiplerinin gözdesi oldu. Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken golcü için Başkan Mustafa Bozbağ ise net konuştu "2 Milyon Euro'dan aşağı bırakmam"
 
Bu hafta gol sayısını 17’ye çıkaran Yeşil-Beyazlılar’ın 21 yaşındaki forvetine adeta teklif yağıyor. Başarılı forvetin adı Torku Konyaspor’un yanı sıra Süper Lig’in devleriyle de anılıyor.
 
Giresunspor ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Vedat’ı iyi bir bonservisle satmayı planlıyor.
 
Başkan Mustafa Bozbağ’ın bu konudaki tavrının çok net olduğu, “Vedat’ı, “2 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle kesinlikle bırakmam” dediği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor