Giresunspor'un 3 puanlı deplasman planı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor, deplasmanda haftasonu oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Giresunspor’un deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren teknik direktör Erkan Sözeri, deplasman yenilmezliği serisini sürdüre

Giresunspor'un 3 puanlı deplasman planı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor, deplasmanda haftasonu oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Giresunspor’un deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren teknik direktör Erkan Sözeri, deplasman yenilmezliği serisini sürdüreceklerini söyledi.

Giresunspor’un deplasmandaki mücadelesini kanıtlamış olduğunu belirten Sözeri, “Bizim deplasman grafiğimiz çok iyi. Osmanlı maçında da, Alanyaspor maçında da bunu sürmek hedefimiz. Bunları başarabilirsek eğer, Boluspor maçına da yeni hedefler çizebiliriz” dedi.

Giresunspor’un savunma oyuncusu Onur’un sakatlığı konusunda da bilgi veren Erkan Sözeri, “Takımımızın savunma oyuncusu Onur Demir dünkü idmanda bir sakatlık geçirdi. Bu nedenle Onur 3-4 gün aramızda olamayacak. Haftaya bizimle çalışmalara başlar. Bizim bir oyun karakterimiz var ve ona göre oynuyoruz. Her maç bizim için final niteliğinde, taraftarımızı Osmanlıspor maçına getirme çalışmaları varmış, onları da yanımızda görmek bizim gücümüze güç katar. Türkiye’de az bulunan bir taraftar topluluğuna sahibiz. Oyuncularımın moralleri üst seviyede. Ana hedefimiz hem iyi futbol hem puanlar” açıklamalarında bulundu.

 Giresunspor’da son haftalarda göz dolduran siyahi oyuncu David Solomon Abwo ise deplasmandan en az galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Abwo, “Burada olmaktan çok mutluyum. Osmanlıspor maçından en az bir puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Form düşüklüğüm sebebi ise Manisaspor maçında sakatlamıştım. Takıma belli etmek istemediğimden bu form düşüklüğü ondandı. Hafif derecede halen sakatlığım devam ediyor. Takımda arkadaşlık ortamı çok iyi. Giresun’da herkes beni çok seviyor, bende onları. Taraftarımız çok iyi fantastik bir topluluk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler