Giresunspor'da tek hedef Süper Lig

Giresunspor, PTT 1. Lig'de play off mücadelesini sürdürürken başkan Mustafa Bozbağ takımın Süper Lig'e hazır olduğunu söyledi. Son iki haftada kayıpsız şekilde Süper Lig yolunda ilerlemek istediklerini kaydeden Bozbağ takımın bu sürece kilitlendiğini beli

Giresunspor'da tek hedef Süper Lig
Giresunspor, PTT 1. Lig'de play off mücadelesini sürdürürken başkan Mustafa Bozbağ takımın Süper Lig'e hazır olduğunu söyledi. Son iki haftada kayıpsız şekilde Süper Lig yolunda ilerlemek istediklerini kaydeden Bozbağ takımın bu sürece kilitlendiğini belirtti.
 
Tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bozbağ, "Giresunspor açısından en önemli iki hafta. Hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye ile oynadıktan sonra kendi evimizde Alanyaspor’u ağırlayacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bizi yendiği takdirde play-off potasına girerken, Alanyaspor’un şampiyonluğu kovalayan bir ekip olduğunu unutmuyoruz. Her ne kadar play-off mücadelesi yapan takımlar arasında işi en zor takım Giresunspor gibi görünüyorsa da bu kimseyi yanıltmasın. Giresunspor her zaman zor maçlarda gücünü göstermiştir" dedi.
 
Büyük takımların zor günlerde ortaya koyduğu performans ile belli olduğunu belirten Mustafa Bozbağ, "Biz de büyük bir takımız ve son düdüğe kadar mücadele edeceğiz. Bu memleketin armasını en üst seviyeye çıkarmak için her şeyi yapacağız. Süper Lig için yönetim, teknik heyet, futbolcular ve camia olarak kenetlendik. Bu yolda gereken her türlü fedakarlığı yapacağız. Gerisi de Allah'ın nasibine kalmış" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler