Giresun'dan çatı adaya destek

Giresun’da Cumhurbaşkanlığı Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti il başkanları ortak basın toplantısı düzenledi.Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Orhan Erzurum;

Giresun'dan çatı adaya destek

Giresun’da Cumhurbaşkanlığı Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti il başkanları ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Orhan Erzurum; “ Cumhurbaşkanlığı seçimi için Türk siyasi hayatının güzide partileri bir araya gelerek siyasi hedefler gütmeden ilk kez büyük bir toplumsal uzlaşıya imza atmıştır. Başbakan Erdoğan yeni Türkiye yalanları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleriyle oynamaya başlamıştır. Hatırlatmak isteriz yeni Türkiye miladi 29 ekim 1923’dür. Bu sebeple inanıyoruz ki Giresun halkı ve Türk milleti 1919 ruhu ile hareket edecek Türkiye’yi sahipsiz bırakmayacaktır. Çağrımız siyasi kimlik ve görüş ayırmaksızın milletimizin her ferdinedir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın İhsanoğlu’nun Anayasa’da kendisine verilen yetkiler çerçevesinde yeni çözümler üretecek, kamplaştıran değil, uzlaştıran, ötekileştiren değil, birleştiren, sadece bir kesimi değil herkesi temsil eden tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağına güvenimiz tamdır” dedi.

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise Giresun’da yapılan anketlere göre İhsanoğlu’nun yüzde 36, Başbakan Erdoğan’ın ise yüzde 38 olduğunu belirterek son haftalarda bu farkın kapatılacağını söyledi.

Düzenlenen basın toplantısına BBP İl Başkanı Selahattin Toslu, DSP İl Başkanı Hüseyin Olgun ve DP İl Başkanı Osman Kıroğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel