Giresun'da kuvvetli yağış uyarısı!

Giresun Valiliği kuvvetli yağış uyarısında bulundu.   Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Giresun'da bu gece ve yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtild

Giresun'da kuvvetli yağış uyarısı!
Giresun Valiliği kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Giresun'da bu gece ve yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtildi.
 
Açıklamada, vatandaşların kuvvetli yağışa karşı dikkatli olmaları gerektiğine işaret edilerek, "Doğu Karadeniz bölgesinde görülecek yağışların akşam ve gece saatlerinde Giresun ve çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi) karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam