Giresun'da kazanan Cizrespor

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor ile BAL Ligi takımlarından Cizrespor karşı karşıya geldi. Giresun'da oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla konuk ekip Cizrespor oldu. Cizrespor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri 13. daki

Giresun'da kazanan Cizrespor
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor ile BAL Ligi takımlarından Cizrespor karşı karşıya geldi. Giresun'da oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla konuk ekip Cizrespor oldu.
 
Cizrespor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Hakan Doğan ve 43. dakikada penaltıdan Murat Yılmaz kaydetti. Giresunspor tek golü ise 90+2. dakikada Uğur Aktaş'tan geldi.
 
Bu galibiyetin ardından Cizrespor grupta ilk 3 puanını aldı. Giresunspor da 3 puanda kaldı.
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda bir sonraki hafta Giresunspor, Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Cizrespor ise Torku Konyaspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler