Giresun'da hız limitleri değişti!

Giresun İl Trafik Komisyonu Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi'nde hız limitinde değişikliğe gidildiği bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı ile Giresun-Ordu ve Giresun-

Giresun'da hız limitleri değişti!

Giresun İl Trafik Komisyonu Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi'nde hız limitinde değişikliğe gidildiği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı ile Giresun-Ordu ve Giresun-Trabzon güzergahlarında 50 olan hız limitinin her araç için 32 kilometre artırıldığı belirtildi.

Açıklamada, yeni düzenleme hız limetlerinin otomobiller için 82, minibüsler, otobüs, kamyonet ve motorsikletler için 70 olarak belirlendiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, şehiriçi toplama yol için ise hız limitinin 60 kilometre olarak kalmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi