Giresun'da hedef en az 1 puan

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma oyunuyla devam e

Giresun'da hedef en az 1 puan
PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma oyunuyla devam eden idman, çift kale maç ile sona erdi. Tedavisi süren Brezilyalı Jones Da Silva Lopes ise takımdan ayrı çalıştı. 
 
Orta saha oyuncusu Vedat Muriç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
 
Lige verilen aranın çalışma adına iyi olduğunu anlatan Muriç, "Takımla birlikte iyi bir çalışma süreci yaşadık. Dün izin kullandık ve bugün kaldığımız yerden çalışmalara devam ediyoruz. Takımdaki moraller çok iyi. Kayserispor maçından alnımızın akıyla galibiyet alıp diğer maçlarla lige devam etmek istiyoruz" dedi.
 
Kaleci Eray Çalışkan ise zor bir karşılaşmaya hazırlandıklarını belirterek, ligde kolay maç olmadığını dile getirdi.
 
Büyük emeklerle bugüne gelindiğini ifade eden Çalışkan, verilen çabanın karşılığını maçlarda aldıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Deplasmanda bir mağlubiyetimiz var. Deplasmandaki güzel gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Bundan dolayı Kayseri'den en az bir puanla dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. İnşallah yenilmeden döneceğiz. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Tabi ki onlar rahat bir konumda. Bizim de aşağı ile işimiz kalmadı. Galibiyet alırsak üst sıralar adına iyi olacak. Biz kazanmaya gideceğiz. Umarım kazanıp geliriz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler