Giresun'da bakanlık coşkusu!

Milletvekili Nurettin Canikli'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması, Giresun'da adeta bayram havası estirdi. Meydanlara dökülen Giresunlular, Bakanlık kararını davul zurna eşliğinde kutladı.AK Parti Hükümeti'nin Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında oluşturduğu k

Giresun'da bakanlık coşkusu!

Milletvekili Nurettin Canikli'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması, Giresun'da adeta bayram havası estirdi. Meydanlara dökülen Giresunlular, Bakanlık kararını davul zurna eşliğinde kutladı.

AK Parti Hükümeti'nin Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında oluşturduğu kabinede Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması seçim bölgesinde partililerince bayram havasına dönüştürüldü.

Akşam saatlerinde parti binası önünde toplanan yüzlerce partili ve vatandaşlar, yürüyerek Atatürk Meydanı'na geldi. Burada partililer ve vatandaşlar davul zurna eşliğinde Giresun karşılaması oynayarak bakanlık kararını kutladılar. Havai fişek gösterilerinin de yer aldığı kutlama saatlerce devam etti.

Giresunlular 15 yıl aradan sonra tekrar bir bakanlık almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, AK Parti Hükümeti'ne 9 seçimdir Türkiye ortalamasının üzerinde oyla verdikleri desteğin karşılığını bakanlıkla aldıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler