Giresun'a çocuk meclisi kuruluyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'da çocuk meclisi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi. Aksu, belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.  Etkinlikte ilk olarak Debboy m

Giresun'a çocuk meclisi kuruluyor
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'da çocuk meclisi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.
 
Aksu, belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı. 
 
Etkinlikte ilk olarak Debboy mevkisinden Atatürk Meydanı'na kadar çocuklarla yürüyen Aksu, daha sonra meydanda düzenlenen eğlence programına iştirak etti.
 
Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Aksu, çocuk meclisi kuracaklarını söyledi.
 
UNICEF Türkiye yetkililerinin 28 Nisan Pazartesi günü Giresun'a geleceğini, meclisin kurulması için sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Aksu, şunları kaydetti:
 
"Giresun Belediyesi olarak bu bayram çocuklarımıza çok güzel bir hediye veriyoruz. Onların da artık meclisi olacak. Büyük Atatürk'ün bizlere emanet ettiği çocuklarımızı önemsiyoruz. Geleceğimizin iyi olması için çocuklarımızın çok iyi yönetilmesi lazım. Demokrasiyi daha şimdiden yaşamalılar. Çocuk meclisimizi kuruyoruz. Şimdiden çocuklarımıza hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler