Giresun bu kız için seferber oldu

Passolig uygulaması nedeniyle Giresunspor'un kendi evinde oynadığı Adana Demirspor maçına giremeyen kız çocuğunun maç sonrasında sosyal medyaya düşen o anları, Giresunspor Kulübünü harekete geçirdi.  Giresunspor-Adana Demirspor karşılaşmasını izlemek iste

Giresun bu kız için seferber oldu
Passolig uygulaması nedeniyle Giresunspor'un kendi evinde oynadığı Adana Demirspor maçına giremeyen kız çocuğunun maç sonrasında sosyal medyaya düşen o anları, Giresunspor Kulübünü harekete geçirdi. 
 
Giresunspor-Adana Demirspor karşılaşmasını izlemek isteyen küçük bir kız Passolig engeline takılınca göz yaşlarına boğuldu. Kale arkasının olduğu caddeden geçmekte olan minik bir kız çocuğu o esnada stadyumda maç oynandığını gördü ve içeri girmek istedi. Yedi yaşından küçük olması nedeniyle Passolig'i olmayan ve bu nedenle de stada giremeyen Giresunspor taraftarı minik kız çocuğu yanındaki kadının sırtında bölgeden ayrıldı. Yaşanan bu anlar ise bir taraftarın cep telefonu tarafından görüntülendi.
 
Giresunspor Adana Demirspor karşılaşmasının ardından sosyal medyaya düşen bu bilgilerin ardından Giresunspor Kulübü ise harekete geçerek bu kız çocuğunun kim olduğunu aramaya başladı. Henüz kendisine ulaşılamayan bu kız çocuğunun bulunması halinde kulüp tarafından formalarla, futbolcuların antrenmanlarını izletmekle ödüllendirileceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler