"Gerçek Trabzonspor'u herkes görecek"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında takımının gösterdiği performans için oyuncularını kutladı. Taraftarlara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduğunu belirten Halilhodzic, "İyi bir performanstı. Defansif anlamda m

"Gerçek Trabzonspor'u herkes görecek"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında takımının gösterdiği performans için oyuncularını kutladı. Taraftarlara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduğunu belirten Halilhodzic, "İyi bir performanstı. Defansif anlamda maça çok hakimdik. Mehmet Topal'ın şutu haricinde Fenerbahçe fırsat bulamadı. Bizim 7 tane net fırsatımız oldu. Trabzonspor galibiyeti yeterince hak etti ama bu akşam şans yanımızda değildi. Yazık oldu. Başkanımız, taraftarımız çok hak etti. Yine de bugün, Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı iyi bir oyun sergiledikleri için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Takımın hazır olup olmadığı sorusu üzerine Halilhodzic, "3 Oyuncumuz tek idmanla bu maça çıktı. Daha hazır olduğumuzu söyleyemem. Bizim oyun felsefemizi yansıtmamız için 2-3 aya ihtiyacımız var. Gerçek Trabzonspor'u o zaman göreceksiniz" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor