Genel Merkez teşkilat başkanı Trabzon'da

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olan Trabzonlu İsa Sinan Göktaş, teşkilat çalışmaları kapsamında yarın Trabzon’a geliyor. Trabzonspor Kongresinde Divan Kurulu’nda görev yapan Göktaş’ın programı dâhilinde b

Genel Merkez teşkilat başkanı Trabzon'da

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olan Trabzonlu İsa Sinan Göktaş, teşkilat çalışmaları kapsamında yarın Trabzon’a geliyor.

Trabzonspor Kongresinde Divan Kurulu’nda görev yapan Göktaş’ın programı dâhilinde bir takım ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi.

Göktaş’ın gün içerisinde il ve ilçe başkanlıklarını ziyaret edeceği, akşam saatlerinde de AK Parti İl Gençlik Kolları ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

İl Gençlik Kolları ile gerçekleştirecek toplantıda teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alınacağı ifade edildi.

Ayrıca Göktaş’ın bazı ilçe Gençlik Kolları üzerinde bir süredir çalışma yaptığı ve gerek görülmesi üzerine bazı ilçe gençlik kollarında görevden alınmaların da gerçekleşeceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset