Gençağa Meriç: “Şu kalsın, bu gitsin...“

Gençağa Meriç gelecek sezon için kadro planlaması yaptıklarını söyledi. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ile birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi.   Gelecek sezonda 25 ki

Gençağa Meriç: “Şu kalsın, bu gitsin...“

Gençağa Meriç gelecek sezon için kadro planlaması yaptıklarını söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ile birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi.

Gelecek sezonda 25 kişilik oyuncu kadrosu ile yola devam edeceklerini belirten Genel Sekreter Meriç, kadro yapılanmasıyla ilgili ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını açıkladı.

Ersun Yanal'la kadro yapılanması planladıklarını belirten  Genel Sekreter Meriç, "Hocamızla birlikte takımda kimler kalacak, kimler gidecek, kimler gelecek hepsinin üzerinde duruyoruz. Bu planlama çerçevesinde hareket edeceğiz. Şimdilik şu kalsın, bu gitsin gibi bir değerlendirmemiz olmadı" dedi.

SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİNDE SONA GELİNDİ

Sponsorluk görüşmelerinde de sona yaklaştıklarını ifade eden Gençağa Meriç, “Başkanımız Muharrem Usta, firmalarla görüşüyor. Sponsorluk görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Bu konuda ciddi çalışmalarımız oldu. Kısa sürede sonuçlandıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor