Genç: Hep yanınızda olacağım

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve üyeleri Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.HEP YANINIZDA OLACAĞIMTürk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Bas

Genç: Hep yanınızda olacağım

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve üyeleri Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

HEP YANINIZDA OLACAĞIM

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri  ve İşyeri temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç “Sendikaları,dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını asla yok saymayacağız.Onların sorunlarını paylaşmaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANIN SAMİMİYETİNE GÜVENİYORUZ

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu’da çalışma hayatına yönelik sorunların çözümü noktasında yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü belirterek “Sayın Başkan Ahmet Metin Genç’in samimiyetine inanıyor bu anlamda güzel atımlar atılacağını temenni ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel