Genç futbolcu inşaattan düşerek öldü!

Gönen Karşıyaka spor alt yapısındaki U 13-U 14 futbol takımında oynayan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olan İlkay Yılmaz, inşaattan düşerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Gönen Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi ve Karşıyaka

Genç futbolcu inşaattan düşerek öldü!

Gönen Karşıyaka spor alt yapısındaki U 13-U 14 futbol takımında oynayan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olan İlkay Yılmaz, inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Gönen Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi ve Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden İlkay Yılmaz, amca oğlu ile su tesisatçılığı yapan Ramazan Yılmaz'ın çalıştığı inşaata gitti. İnşaatta duvara yaslanan İlkay Yılmaz duvarın yıkılması ile 4’ncü kattan yere düştü. Yılmaz, götürüldüğü Gönen Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleden sonra Bandırma Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden İlkay Yılmaz, ailesini, arkadaşlarını ve spor camiasını yasa boğdu. İlkay Yılmaz’ın cenazesi, Karşıyaka Cami’nde kılınan ikindi namazından sonra, Gönen Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler