Gelinliğin üzerine uzandı ve…

Haber61/Magazin - Trabzon’un sevilen yüzleri Yasemin ve Ümit, dünya evine görkemli bir törenle girdi. Sevenleri onları yalnız bırakmazken duygu dolu çok şaşırtıcı bir an yaşandı. Çiftin Naz adlı köpekleri geceye damgasını vurdu. Gelinliğin üzerine yatan k

Gelinliğin üzerine uzandı ve…
Haber61/Magazin - Trabzon’un sevilen yüzleri Yasemin ve Ümit, dünya evine görkemli bir törenle girdi. Sevenleri onları yalnız bırakmazken duygu dolu çok şaşırtıcı bir an yaşandı. Çiftin Naz adlı köpekleri geceye damgasını vurdu. Gelinliğin üzerine yatan köpek, adeta çifti kutladı ve duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
 
Diğer yandan düğün ve takı törenine geçmeden nikah masasında Ömer ve Fatma Öztürk ailesinin güzel kızı Yasemin ile Melahat ve Hüseyin Genç ailesinin başarılı iş adamı oğlu Ümit, ‘evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna verdikleri cevaplarla ve sempatik tavırlarıyla davetlileri güldürmeyi başardılar.
 
Damat Ümit Genç, nikah memurunun sorusuna ayağa zıplayarak ve bağırarak ‘evet’ demesi de ayrı güzellikte anı olarak hafızalara kazındı.
 
Renkli çiftin düğün töreni Alyans’ta horonlu kolbastılı coşkuyla gerçekleşti.
Haber61 ailesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.
Aman nazar almayın.
 
12305798_1062103293884150_1143962238_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber