Gekas neden Akhisar'dan ayrıldı işte perde arkası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un bir süre önce transfer listesinde olan Theofanis Gekas’ın neden Akhisar Belediyespor’dan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Akhisar’ın teknik adamı Roberto Carlos, ile tartışan Gekas, hocasının kendisini karşılaşmalar

Gekas neden Akhisar'dan ayrıldı işte perde arkası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un bir süre önce transfer listesinde olan Theofanis Gekas’ın neden Akhisar Belediyespor’dan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Akhisar’ın teknik adamı Roberto Carlos, ile tartışan Gekas, hocasının kendisini karşılaşmalarda yedek kulübesine çekmesi sinirlendi.

Antrenman sırasında Gekas, “ Hocam neden oyun bitmeden beni çıkardın.”sorusu üzerine sinirlenen Carlos, kendisini antrenmanda kovduğu öğrenildi. Bu durum üzerine sinirlenen Gekas elini duvara vurduğu ve yaraladığı öğrenildi. Bu durum sonrasında da takımdan ayrılmak kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler