Gaziantepspor'da transfer

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Almanya’nın Greuther Fürth takımında forma giyen Orkan Çınar ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, transfer çalışmaları kapsamında dün prensipte anlaşılan 1996 doğumlu Çınar il

Gaziantepspor'da transfer
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Almanya’nın Greuther Fürth takımında forma giyen Orkan Çınar ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, transfer çalışmaları kapsamında dün prensipte anlaşılan 1996 doğumlu Çınar ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.
 
Gaziantepspor'da 14 numaralı formayı giyeceği belirtilen Orkun'a kırmızı-siyahlı forma altında başarılar dilendi.
 
 Almanya’nın Füchse Berlin Reinickendorf takımı alt yapısında yetişen genç oyuncunun sırasıyla, Borussia Berlin, VfL Wolfsburg ve Greuther Fürth takımlarında forma giydiği bildirildi.
 
Sağ ve sol kanatlarda görev yapabilen ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken genç oyuncunun aynı zamanda U16, U17, U18 ve U19 Türk milli takımlarında da forma giydiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler