Garnizon komutanı ve ailesine saldırı: Acı haber!

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Kulaksız'ın eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan Kulaksız Malazgirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kulaksı

Garnizon komutanı ve ailesine saldırı: Acı haber!
Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu.
 
Kulaksız'ın eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan Kulaksız Malazgirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kulaksız burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
Saldırının ardından, teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Güvenlik güçleri, ilçeye giriş çıkışlarda güvenlik önlemlerini arttırarak araçları tek tek kontrol ediyor.
 
Olay, akşam saatlerinde ilçenin mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sıra otomobili arıza yaptı.
 
Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden 2 araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. 
 
RİZE'DE GÖREV YAPTI
 
Binbaşı Aslan Kulaksızoğlu'nun Muş'a atanmadan önce Rize'de 3 yıl il Jandarma komutanı olarak görev yaptığı öğrenildi. 
 
1-550.jpg
 
 
11791745_1002444786516668_124769202_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam