Galericiler Akçaabat'ta yer istiyor!

Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati İsak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısıyla Akçaabat’ta Oto Galericileri Sanayi Sitesinin kurulmasını istediklerini belirtti.Akçaabat Oto Gal

Galericiler Akçaabat'ta yer istiyor!

Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necati İsak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısıyla Akçaabat’ta Oto Galericileri Sanayi Sitesinin kurulmasını istediklerini belirtti.

Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yılın ilk günlerinde aktif olarak faaliyet göstermeye başladığını belirten İsak “Birçok ilden daha fazla nüfusa sahip olan ilçemizin özellikle merkez mahallelerinde bulunan oto galerici esnafının sorunlarını dile getirecek ve çözüm önerileri üretecek, yetkili merciler nezdinde sorunların çözümü için girişimde bulanacak derneğimizin ilk etapta tanıtım çalışmalarını tamamladık. Derneğimizin asıl amacı oto galericiler sitesi kurmaktır. Bilindiği üzere İçişleri bakanlığının 14.01.2005 tarihli genelgesinde oto galerilerinin belediyelerce belirlenecek alanlara taşınması öngörülmüş ve bu alanların haricinde yeni açılacak oto galerilerine ruhsat verilmesi yasaklanmıştır. Bizimde istediğimiz meslektaşlarımızla böyle bir sitede işimizi gerektiği gibi yapabilmektir” dedi.

Geçen süre zarfında belediye tarafından kendilerine yer gösterilmediğini ifade eden İsak, “Oto galericileri sanayi sitesi için ilçemizde birçok alanın olduğunu, Kavaklı Beldesindeki Rahman Camii’nin yanındaki alan ve Darıca mahallesinin girişinde kalan alanın uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda Akçaabat Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesini duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel