Galaxy S7 su geçirmeyecek mi?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 su geçirmez mi olacak ? İşte cevabı. Samsung'un yeni amiralinin tanıtımına çok az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce de Samsung'un Galaxy S7 modeli ile "su geçirmez" özelliğini geri getirileceğ

Galaxy S7 su geçirmeyecek mi?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 su geçirmez mi olacak ? İşte cevabı.

Samsung'un yeni amiralinin tanıtımına çok az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce de Samsung'un Galaxy S7 modeli ile "su geçirmez" özelliğini geri getirileceği konuşulmasının ardından ortaya çıkan "kanıtlar" söylentileri güçlendirir nitelikte.

Samsung'un daha önce Galaxy S5 modelinde denediği ve kullanıcılar tarafından da çok beğenilen su geçirmez özelliği, Galaxy S6 modelinde ortadan kaldırılmıştı. Ancak bu özelliğin Galaxy S7 ile geri döneceğine yönelik iddialar oldukça güçlü. Ortaya çıkan listelerde yer alan bilgilere göre, SM-G930 kod adlı Galaxy S7 ve SM-935 kodlu Galaxy S7 edge modelleri, su geçirmez veya suya dayanıklı özelliği gösterecek.

Öte yandan listede yer alan bilgiler arasında, su geçirmez SIM bölmesi, su geçirmez mikrofon gibi terimler mevcut.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem