Galatasaray'da yolsuzluk bombası!

Galatasaray'da geçtiğimiz Şubat ayındaki skandal sonrası suskunluğunu koruyan kulübün eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen bir konuştu bir konuştu. Beyaz TV'de çarpıcı iddialarda bulunan Egemen, kulübün 500 bin euro'sunu zimmetine geçirmediğini belirtirken hu

Galatasaray'da yolsuzluk bombası!
Galatasaray'da geçtiğimiz Şubat ayındaki skandal sonrası suskunluğunu koruyan kulübün eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen bir konuştu bir konuştu.
 
Beyaz TV'de çarpıcı iddialarda bulunan Egemen, kulübün 500 bin euro'sunu zimmetine geçirmediğini belirtirken hukuk mücadelesinin sürdüğünü ifade etti. Ayşegül Egemen,Türk Telekom Arena'da 1.5 milyon euro'luk formanın kayıp olduğunu kaydetti. İşte Egemen'in o sözleri: "Statta, Florya'da kulübün her yerine yolsuzluk bulaşmış. Toplam yolsuzluk 1.5 milyon euro'dan fazla. Bundan başkan Ünal Aysal'ın da haberi var. Ayrıca bunların hepsi belgeli. Kargo şirketi aracılığıyla nasıl girdiği, girdikten sonra nasıl ulaşmadığı da belli! Bu zaten G.Saray camiasında herkesin bildiği bir şey. Bu belgelerin altında imzası olan yönetici şu an görevde değil. G.Saray'da özellikle mağazacılıkta ciddi anlamda yolsuzluk var. Ama bunu ben şimdi değil hukuki platformda avukatım aracılığıyla söyleyeceğim" 
 
'BANA ADİL DAVRANMADILAR' 
Ayşegül Egemen uzun süreli suskunluğunun kamuoyunda, "G.Saray tarafından yapılan dolandırıcılık suçlamalarını kabul ediyor" şeklinde algılandığı için konuştuğunu belirtti. Egemen "Camiaya zarar vermemek için sessiz kaldım. Ancak sözler tutulmadıkça günah keçisi ben oldum. G.Saray'ın adil davranacağını düşünüyordum ama yapmadılar" ifadelerini kullandı. Egemen, 500 bin TL'lik senedi güvenlik eşliğinde zorla imzaladığını açıkladı. Eski Hukuk Müdürü, "Özel kişiler dosyalarıma da özel bilgisayarıma da el koydular. Bunu imzalatmalarının sebebi mali kurul öncesi kendi açıklarını kapatmak içindi. Yoksa yönetim düşecek dendi. G.Saray kulübüne imzasız bir çay bardağı bile alınamaz. Mali İşler Direktörü Kadri Bey'in de CEO Lutfi Bey'in de (Arıboğan) her şeyde imzaları var" diye konuştu.
 
TRANSFERLER GİZLİ YAPILDI 
Ayşegül Egemen, G.Saray'ın yaptığı transferlerde de sıkıntı olduğunu iddia etti. Egemen "Transferler gizli ve tek başlı bir müzakere ile yönetiliyor. Bunu G.SaraySpor Kulübü'nde bilmeyen yok. Siz buna ister yolsuzluk dersiniz, ister komisyon. Ben direkt dahil olmak istemiyorum" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler