Galatasaray seçime gidiyor!

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun bugün yaptığı olağanüstü toplantıdan erken seçim kararı çıktı.Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray yönetimleri her zaman Galatasaray camiasının güven ve desteği ile

Galatasaray seçime gidiyor!

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun bugün yaptığı olağanüstü toplantıdan erken seçim kararı çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray yönetimleri her zaman Galatasaray camiasının güven ve desteği ile ayakta durmuştur. 17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu camiamızın yönetim kurulumuza güveni konusunda bazı hoşnutsuzluk ve endişeler olduğunu göstermiştir.

Galatasaray çok önemli bir mücadele içindedir. Bu mücadelenin layıkıyla yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu konusunda en ufak bir şüphe bulunmayan bir yönetime ihtiyaç vardır. Bu anlayışla başkanımız ve yönetim kurulu en kısa sürede kulübümüzü seçimli Genel Kurul’a çağırma kararı almıştır. Bu karar uyarınca başkanımız ve aşağıda adı bulunan yönetim kurulu üyeleri 18 Eylül 2014 (bugün) itibarı ile görevlerinden ayrılacak ve tüzüğümüzün 92. ve 93. Maddeleri mucibince bir ay içinde tüm kurullar için yeniden seçim yapılacaktır.

Mezkur maddeler uyarınca Genel Kurul 18 Ekim 2014’te, eğer o tarihte yeterli çoğunluk sağlanamazsa 25 Ekim 2014’te toplantısını yapacaktır. Yönetim Kurulu yine Tüzük gereği bu tarihlere kadar görevinin başında kalacak ve şimdiye kadar gösterdiği ciddiyetle son dakikaya kadar Galatasaray’ın haklarını savunacak ve en ufak bir yönetim boşluğuna mahal vermeyecektir.

"Ünal Aysal, Özkan Olcay, Ümüt Özdemir, Candan Erçetin, Adnan Nas, Mete İkiz, Şükrü Ergün, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Emir Sarıgül, Ahmet Ocaklı Yüce, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Ebru Köksal" denildi.

Öte yandan başkan Ünal Aysal, bir televizyon kanalına aday olup olmayacağı konusunda yaptığı açıklamada, ailesi ve dostlarıyla konuştuktan sonra karar vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler