Galatasaray kafilesini şok eden marş krizi

Galatasaray’ın maça kadar konaklayacağı Novotel’de Galatasaray marşı çalınmaya başlandı. Otelin her yerinde çalan marş Trabzonsporluların dikkatini çekti. Trabzonsporlu oldukları öğrenilen taraftarlar, otelde bir takımın marşının çalmasının nereden çıktığ

Galatasaray kafilesini şok eden marş krizi
Galatasaray’ın maça kadar konaklayacağı Novotel’de Galatasaray marşı çalınmaya başlandı. Otelin her yerinde çalan marş Trabzonsporluların dikkatini çekti.
 
Trabzonsporlu oldukları öğrenilen taraftarlar, otelde bir takımın marşının çalmasının nereden çıktığını belirterek marşın kapanmasını istediler. Otel Müdürü Tuncay Beyaz tepki gösteren taraftarların yanına gelerek, “Bu bir barış göstergesidir” diye açıklamaya çalışmaya çalışması taraftarları tekrar çileden çıkardı. “Neyin savaşı var neyin barışından bahsediyorsunuz. Hem Trabzon’dasınız hemde Galatasaray marşı çalıyorsunuz.
11127239_945473178880496_2145836337_n.jpg
 
Biz dinlemek istemiyoruz. Bu kentin bir takımı var. Ayrıca siz bu kenti sanki savaş olmuş, gergin, sanki öfke dolu gösteriyorsunuz. Normal olmanız gerekirken sanki kentte bir şeyler ters gidiyor havası veriyorsunuz.” diyerek cevap verdiler.
 
Bu tartışma tamda kafilenin girdiği sırada yaşanması nedeniyle oyuncuları da şaşırttı. Yöneticilerden Abdurrahim Albayrak da bir süre olayı anlamaya çalıştı. Daha sonra Otel Müdürü marşın kapanmasını istedikten sonra gergin ortam dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler