G.Antep Trabzon'a bileniyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Trabzonspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini bildirdi.Trabzonspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Tam'ın nezaretinde Celal Doğan Tesislerinde sürdüren kırmızı-siyahlı futbolcular, a

G.Antep Trabzon'a bileniyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Trabzonspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini bildirdi.

Trabzonspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Tam'ın nezaretinde Celal Doğan Tesislerinde sürdüren kırmızı-siyahlı futbolcular, antrenmanda, pas ve istasyon çalışması yaptı.

Tam, gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki maçta sergilenen performanstan memnun olmadığını söyledi.

Futbolculara gerekli uyarıları yaptığını ifade eden Tam, "Çabuk toparlanmamız gerekiyor. Oyuncularımız da bunun farkındalar. Toparlanıp kalan maçlardan puan çıkarmamız gerekiyor. Gaziantepspor'a yakışan futbolu oynamamız lazım" dedi.

Ligde son haftaları girildiğini hatırlatan Tam, yapacakları bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını vurguladı.

Trabzonspor maçına da iddialı hazırlandıklarını dile getiren Tam, şunları kaydetti:

"Aldığımız sonuçlar çok iyi olmadığımızı gösterse de netice itibariyle kaliteli bir kadroya sahibiz. Trabzonspor deplasmanından mutlaka puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Son haftalarda taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler