G-20 protestosunda arbede: 17 gözaltı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleleri önünde toplanan bir grup, G-20 liderler zirvesini protesto etti. Dağılmak istemeyen gruba müdahale edilirken, 17 kişi de gözaltına alındı.TOBB İkiz Kuleler önünde toplanan Birleşik Devrimci Parti yan

G-20 protestosunda arbede: 17 gözaltı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleleri önünde toplanan bir grup, G-20 liderler zirvesini protesto etti. Dağılmak istemeyen gruba müdahale edilirken, 17 kişi de gözaltına alındı.

TOBB İkiz Kuleler önünde toplanan Birleşik Devrimci Parti yanlısı grup, üzerinde sahile cesedi vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi'nin fotoğrafı yer alan "Emperyalistler, işbirlikçiler bu sizin eseriniz" yazılı pankart açtı. Bunun üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Uyarılara rağmen eylemini sürdüren grup ile polis arasında arbede yaşandı. Arbede sonrası gözaltına alınan 17 eylemci, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem