Futbol yağmura teslim

Futbol şehri olarak adlandırılan Trabzon'da Futbol Sahalarının bir yağmur ile ber taraf olması dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi Trabzonspor bulvarında bulunan  Yavuz Selim Sahası  yağmura teslim.Yaklaşık 10-15 dakika dolu dolu yağan

Futbol yağmura teslim

Futbol şehri olarak adlandırılan Trabzon'da Futbol Sahalarının bir yağmur ile ber taraf olması dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi Trabzonspor bulvarında bulunan  Yavuz Selim Sahası  yağmura teslim.

Yaklaşık 10-15 dakika dolu dolu yağan ve herkesi şoke eden yağmur şehrin heryerinde bir takım sıkıntıların meydana gelmesine neden oldu. Taş mı yağuyor denecek dolulukta ki yağmur Yavuz Selim Sahasına zarar verdi ve  müsabakalar iptal edildi.

Buradan yetkililere sesleniyoruz. Futbol şiehri diye övündüğün kente bu yakıştı mı? Bir yağmurda sahanın zarar görmesi normal mi?

unnamed-002.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor