Fulin Haber61 TV'de

Türk pop müziğinin yeni yüzlerinden çıkardığıı single ile adından söz ettiren Fulin, Haber61 TV ekranlarında olacak.Erzurum ve Gümüşhane konserlerinin ardından Trabzon'a gelen genç popcu 18:30'da Haber61 TV'de sevenleri ile buluşacak.AŞK BU BİTER Mİ?"İçin

Fulin Haber61 TV'de

Türk pop müziğinin yeni yüzlerinden çıkardığıı single ile adından söz ettiren Fulin, Haber61 TV ekranlarında olacak.

Erzurum ve Gümüşhane konserlerinin ardından Trabzon'a gelen genç popcu 18:30'da Haber61 TV'de sevenleri ile buluşacak.

AŞK BU BİTER Mİ?

"İçinden Oku" adlı şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Fulin, ikinci klip şarkısı "Aşk Bu Biter Mi" ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Sözü, müziği ve düzenlemesi Emrah Karaduman'a ait olan enerji dolu şarkının klibi Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde çekildi. Gizemli ve iddialı görüntülerin yer aldığı klipte Fulin'e birçok dansçı eşlik etti. Aynı zamanda aranjörü Emrah Karaduman da yalnız bırakmadı.

Şarkıları, güzelliği ve iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettirmeye başlayan Fulin, şu günlerde yaz aylarında çıkarmayı planladığı yeni single şarkısı için de hazırlıklara başladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya