Fuhuş yapan kadın gözyaşlarına boğuldu

Adana'da kendisini müşteri gibi arayan ahlak polisiyle, kendi ve arkadaşı karşılığında 800 liraya anlaşan kadın, adliyeye sevk edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu.

Fuhuş yapan kadın gözyaşlarına boğuldu

Adana'da kendisini müşteri gibi arayan ahlak polisiyle, kendi ve arkadaşı karşılığında 800 liraya anlaşan kadın, adliyeye sevk edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu. Fuhuştan gözaltına alınan kadın, "Arkadaş kurbanıyım" dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internetten telefon numarasına ulaştıkları Deniz K.'yi (39) aradı. 2 kişi olduklarını ve birlikte olmak için kadın istediklerini söyleyen ahlak polisi, Deniz K. ve yanında getireceği kadın ile 800 lira karşılığında anlaştı. Bunun üzerine Deniz K., arkadaşı Kemal Y.'yi (47) arayarak, "Müşteri var. Benle birlikte müşteriye gidecek birini ayarlar mısın?" dedi. Kemal Y.'nin ayarladığı Filiz Y. (36) ile birlikte Seyhan ilçesindeki bir otele giden Deniz K., ahlak polislerinden seri numaraları alınmış parayı aldıktan sonra gözaltına alındı. Ekipler, Kemal Y.'yi ise düzenlenen operasyonda gözaltına aldı.

Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen kadınlardan Filiz Y., "Kemal'i barda çalıştığım dönemden tanıyorum. Ama ben fuhuş yapmıyorum" dedi. Filiz Y., alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Deniz K. ve Kemal Y. ise "fuhuşa aracılık" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Sağlık raporu için getirildiği adli tıp biriminde gözyaşlarını tutamayan Deniz K. "Arkadaş kurbanıyım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler