Fuhuş operasyonu: 64 gözaltı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Karasu'da yabancı uyruklu kadınların fuhuşa zorlandığına dair şikayetler üzerine dün gece eş zamanlı 6 gazino ve otele 100 polis ile birlikte baskın yaptı. Baskında fuhuşa zorlandıkları belirlenen 27'si yabancı uyruklu 38 kadın

Fuhuş operasyonu: 64 gözaltı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Karasu'da yabancı uyruklu kadınların fuhuşa zorlandığına dair şikayetler üzerine dün gece eş zamanlı 6 gazino ve otele 100 polis ile birlikte baskın yaptı. Baskında fuhuşa zorlandıkları belirlenen 27'si yabancı uyruklu 38 kadın ile kadınları fuhuşa zorladıkları belirlenen 4'ü yabancı uyruklu kadın 26 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise yabancı uyruklu kadınlar, İl Göç İdaresi'ne teslim edilecekler.

Soruşturma kapsamında fuhuşa zorlanan kadınlarla para karşılığı beraber olan yaklaşık 200 kişi de tanık olarak ifadeye çağrılmak üzere emniyet müdürlüğüne getirildikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler