"Üretkenlik kazanmamız lazım"

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, "Hücum anlamında daha iyi organizasyonlar yapabilecek üretkenliği kazanmamız lazım " dedi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuş

"Üretkenlik kazanmamız lazım"

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, "Hücum anlamında daha iyi organizasyonlar yapabilecek üretkenliği kazanmamız lazım " dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akbayrak, kontrollü bir maç oynamalarına karşın son vuruşları iyi değerlendiremediklerini söyledi.

Hücum organizasyonlarında daha da etkili olmaları gerektiğine işaret eden Akbayrak, "Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Özellikle rakip takım kalecisi bu anlamda iyi kurtarışlar yaptı. Oyun olarak memnunum ama Boluspor'un sahamızı daha fazla kullanması stratejimiz gereğiydi. Takım savunmasını iyi yapmaya çalıştık. Hücum anlamında daha iyi organizasyonlar yapabilecek üretkenliği kazanmamız lazım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler