" Forma için savaşıyorum"

Sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor’u, Gençlerbirliği karşısında galibiyete taşıyan golü atan Mehmet Ekici, çok özel açıklamalarda bulundu. Herkesin ilk 11’de başlamasını beklediği mücadeleye yedek olarak başlayan Mehmet, oyuna sonradan girerek, takımını

" Forma için savaşıyorum"
Sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor’u, Gençlerbirliği karşısında galibiyete taşıyan golü atan Mehmet Ekici, çok özel açıklamalarda bulundu. Herkesin ilk 11’de başlamasını beklediği mücadeleye yedek olarak başlayan Mehmet, oyuna sonradan girerek, takımının kaderini değiştirmeyi başardı. 
 
Dinlenmedi, çalıştı
 
Maçın ardından teknik direktör Sadi Tekelioğlu takıma izin verirken Mehmet, bu arada dinlemeyi değil çalışmayı tercih etti ve Fenerbahçe mesaisinin hazırlıklarına ilk başlayan isim oldu. Başarılı orta saha oyuncusu, galibiyet golünü attığı için çok mutlu olduğunu dile getirirken, “Yedek kalmaktan elbette hiçbir futbolcu mutlu olmaz. Ancak ne olursa olsun, hocanın kararına saygı duymamız gerekiyor. Ben işime bakıyorum ve çalışıp, sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Taraftarlarımız her zaman bana destek oluyor, arkamda duruyor. Onlara karşı sorumluluğum var ve bu yüzden çok çabalamam gerekiyor. 90 dakika da, 5 dakika da oynasam, formamın hakkını vermek için savaşıyorum” ifadelerini kullandı. 
 
‘EURO 2016 çok önemli’
 
Bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendiren gurbetçi yıldız, “Derbi niteliği taşıyan bir karşılaşma. Uzun süredir İstanbul’da onlara karşı kazanamıyoruz. Hedefimiz bu zorlu mücadelede tarih yazıp, Trabzon’a zaferle dönmek olacak” dedi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Ekici, “Bu turnuva hem ülkem hem de milli takımda yer alacak oyuncular için çok önemli. Umarım tekrar eski formuma kavuşup, Fatih Terim hocamızın gözüne girerim” yorumunda bulundu.   
 
FANATİK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler