Flaş iddia! Yanal tamam

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişi üzerine ortaya flaş bir iddia atıldı.Kuzey Ekspres gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor Ersun Yanal ile her konuda anlaşmaya vardı.İşte o çok çarpıcı iddia;Trabzonspor'da Halilhodzic devri kapanmak üzere. Bordo mavili

Flaş iddia! Yanal tamam

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişi üzerine ortaya flaş bir iddia atıldı.

Kuzey Ekspres gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor Ersun Yanal ile her konuda anlaşmaya vardı.

İşte o çok çarpıcı iddia;

Trabzonspor'da Halilhodzic devri kapanmak üzere. Bordo mavili takım, Boşnak teknik adamın önderliğinde Belçika'da tarihi bir sınava çıkmaya hazırlanırken , Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal , teknik direktör değişikliği konusunda görüşmelerini sonlandırdı.

Önceki gün yaptıkları mini zirvede, Dubai'de olan Ersun Yanal ile telefon görüşmesi yapan ve Türkiye'ye çağıran Hacıosmanoğlu ve Gürdal, dün gece tecübeli teknik adamla bir araya geldi. Hacıosmanoğlu'nun ofisinde gerçekleşen toplantı sabahın erken saatlerine kadar sürdü.

Ersun Yanal'ın yıllık 3 Milyon Euro istediği, yapılan görüşmelerin ardından rakamın 500 bin Euro'su peşin olmak üzere yıllık 2 Milyon 600 bin Euro olarak belirlendiği iddia edildi. Yanal'ın görüşmede devre arasında kaliteli bir önlibero talebinde bulunduğu dile getirildi.

Sürekli eleştirilen ve taraftarlarca istifaya davet edilen Halilhodzic'e Fransa'dan önemli bir teklif geldiği ve Boşnak teknik adamın bunu kabul edebileceği öğrenildi. Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic'in son detayları görüşmek üzere yarın İstanbul'da bir araya geleceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor